ISLOM DINIDA MA’NAVIY-TARBIYAVIY MASALALARNING AKS ETISHI - Shomurotova , Nilufar; Yangiboyev , Sanjarbek (GOLDEN BRAIN, 2024)
Ushbu maqola orqali siz Islom dini, Qur’oni Karim va Hadislarda ta’limiy-tarbiyaviy masalalarning aks etishini ko‘rib chiqasiz. Islomda odob-axloqning qay darajada ulug‘lanishi, insoniy fazilatlar, axloqiy qimmatli fikr va ma’lumotlarga ega bo‘lasiz.