“TARBIYA” FANINI O‘QITISHDA TARBIYAVIY TEXNOLOGIYALARDAN SAMARALI FOYDALANISH - Sultanova , Nodira Rashid qizi (GOLDEN BRAIN, 2024)
Ushbu maqola orqali siz Tarbiya fanini o‘qitishda tarbiyaviy texnologiyalar haqida va ularning samarasi haqida bilimlarga ega bo‘lasiz. Tarbiya fanini o‘qitishda texnologiyalardan foydalanish muhim omil sanaladi. Texnologiyalarni to‘g‘ri qo‘llash pedagogning mahoratiga bog‘liq. Dars jarayoning to‘g‘ri shakllantirish, pedagogning mahorati, turli texnologiyalardan foydalanish haqida yangi bilimlarga ega bo‘lasiz.