ABUL-QOSIM MAHMUD AZ-ZAMAXSHARIYNING AXLOQIY VA PEDAGOGIK QARASHLARI - Shomurotova , Nilufar Davronbek qizi; Yangiboyev , Sanjarbek (GOLDEN BRAIN, 2024)
Ushbu maqola orqali siz Abul-Qosim Az-Zamaxshariyning hayot va ijod yo‘li, axloqiy qarashlari, ilm-ma’rifat g‘oyalari haqida bilimlarga ega bo‘lasiz. Az-Zamaxshariyning nutq madaniyati va to‘g‘rilik, poklik to‘g‘risidagi qarashlarini hozirgi kunda qay darajada dolzarbligini ko‘rib chiqasiz. Ilmli kishining xususiyatlari, insoniylik haqida qimmatli ma’lumotlarga ega bo‘lasiz.