TARBIYA FANINING FARZAND TARBIYASIDAGI AHAMIYATI - Sultanova , Nodira Rashid qizi (GOLDEN BRAIN, 2024)
Ushbu maqola orqali siz Tarbiya fanining shakl, uslub, vositalari haqida bilimlarga ega bo‘lasiz. Tarbiya fanining mazmun-mohiyati, o‘qitishning shakllari va bugungi kundagi tarbiya fanining o‘rni haqida yanada chuqurroq yangi bilimlarga ega bo‘lasiz.