QADIMGI TURKIY XALQLAR YODGORLIKLARIDA TARBIYAGA DOIR FIKRLAR - Shomurotova , Nilufar Davronbek qizi; Yangiboyev , Sanjarbek (GOLDEN BRAIN, 2024)
Ushbu maqola orqali siz Zardushtiylik ta’limoti haqida va ta’lim-tarbiyaga oid fikrlar haqida ma’lumotlarga ega bo‘lasiz. Avestodagi g‘oyalar, axloqiy qarashlar, ibtidoiy g‘oyalar haqida yangicha bilimlarga ega bo‘lasiz. O‘gitlarning mazmun-mohiyati va ularning bugungi kundagi mohiyatini bilib olasiz.