TALABALARNI OLIY TA’LIMGA MOSLACHUVCHANLIK KOMPETENSIYASINING TARKIBIY QISMLARI VA XUSUSIYATLARI - Radjabova , Ismigul Rustamovna (GOLDEN BRAIN, 2024)
Ushbu maqolada maktab va o‘rta maxsus ta’limni bitirgan talabalarning oliy ta’limga moslashishda duch keladigan yangi vazifalar, muammolar va imkoniyatlar haqida to‘xtalib o‘tilgan. Zamonaviy axborot texnologiyalari ta’lim olishda muhim ahamiyat kasb etmoqda. Bu borada talabalar o‘z yo‘llarini to‘g‘ri tanlay olishlari va mustaqil qarorlar chiqarishda muammolarni bartaraf etishlari zarur.