XOTIN-QIZLARNING IQTISODIY HAYOTDA TUTGAN O‘RNI (1939-1945 YILLAR) - Teshaboyeva , Gulruxsor Bahromjonovna (GOLDEN BRAIN, 2024)
Ushbu maqolada ikkinchi jahon urushi davrida O‘zbekiston xotin-qizlarining mamlakat iqtisodiy hayotida tutgan o‘rni haqida bazi mulohazalar berilgan.