PEDAGOGLARNI KASBIY RIVOJLANTIRISH - Jurayev , O‘tkirbek Murodillo o‘g‘li; Suvonov , Behruz Iskandar o‘g‘li; Xayriddinov , Shavkat Batirovich (GOLDEN BRAIN, 2024)
Ushbu maqolada pedagog o‘qituvchilarning pedagogik mahoratini oshirish, kasbiy rivojlantirish borasida amalga oshirilgan va amalga oshirilayotgan ishlar haqida ma’lumot keltirilgan. Bundan tashqari pedagogik tajribani oshirish to‘g‘risida bir qancha taklif va fikrlar ham bayon etilgan.