MUSTAQILLIK YILLARIDA O‘ZBEKISTONDA MINIATYURA SAN’ATINING RIVOJI - Bog‘bekova , Shoxista Babajanovna (GOLDEN BRAIN, 2024)
Ushbu maqolada miniatyura san’atining paydo bo‘lishi va mustaqillik yillarida O‘zbkistonda faoliyat ko‘rsatgan miniatyura san’ati namoyandalari haqida ma’lumotlar berilgan.