MAKTABGACHA KATTA YOSHDAGI BOLALARNING O‘YIN KOMPETENSIYASINI RIVOJLANTIRISHNING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Ramozonova , Bahoroy Sadriddinovna; Karimbayeva , Maftuna Ravshanbek qizi (GOLDEN BRAIN, 2024)
Mazkur maqolada maktabgacha katta yoshdagi bolalarning o‘yin kompetensiyalarini rivojlantirishning o‘ziga xos xususiyatlari hamda o‘yin faoliyatini tashkil etishning usullari yoritilgan.