TEXNOLOGIK CHIZIQNI LOYIXALASH - Odilov , Furqat Umarbekovich; Askarov , Xasanjon Abduqaxorovich (GOLDEN BRAIN, 2024)
Ushbu maqolada keramik g‘ishtlar ishlab chiqarish chizig‘ini loyihalash uchun uskunalri klasifikatsiyasi turlari, ishlash nazaryasi, funksiyalari hisoblash usullari haqida yozilgan.