MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNING O‘YIN KOMPETENSIYASINI RIVOJLANTIRISHDA TARBIYACHINING O‘RNI - Ramozonova , Bahoroy Sadriddinovna; Abdumo‘minova , Dinara Rustam qizi (GOLDEN BRAIN, 2024)
Mazkur maqolada mttda bolalarning o‘yin kompetensiyasini rivojlantirishda, o‘yin temp va ritmini tuzishda tarbiyachining roli va o‘yin faoliyati bolalarning ijtimoiylashish jarayonida muhim ahamiyatga egaekanligi haqida yoritilgan.