TEATR PEDAGOGIKASINING BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARI MISOLIDA DARSLARGA TATBIQ ETILISHI - Muhiddinova , Nilufar Bahodirovna; Haqberdiyeva , Umida Fayzullayevna (GOLDEN BRAIN, 2024)
Ta’lim jarayonida teatr pedagogikasining o‘rni va ahamiyati beqiyosdir, ushbu amaliyotini qo‘llash , tadbiq etish va bu usul orqali yosh avlodni mustaqil fikrlay oladigan kreativ shaxs sifatida tarbiyalash tizimini yo‘lga qo‘yish amaliyotini joriy qilish zarur. O‘quvchilarni yot g‘oyalardan himoya qilish, umummilliy g‘oya va qadriyatlarni singdirish, vataniga , jamiyatga kerakli individ bo‘lib shakllanishida teatr pedagogikasining o‘rni muhim.