YOSHLAR ORASIDAGI ZO‘RAVONLIK OQIBATLARI VA SABABLARI - Xudayberganova , Gulnoza Sultanbayevna; Xodjayeva , Gulyor Axmedovna; Madaminova , Madina Abdurasulovna; Karimova , Shoira Davlatmuratovna; Matyoqubova , Zuhra Yòldosh qizi (GOLDEN BRAIN, 2024)
Yoshlar o‘rtasida zo‘ravonlikni ommalashtirishning sabablari va oqibatlarini tahlil qilish asosida xavfsiz muhitni yaratishga qaratilgan profilaktika va tarbiya strategiyalari taklif etiladi.